Functieomschrijving
Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een ambitieuze (Senior) Werkvoorbereider HVAC / WTB die een bijdrage wil leveren aan het beoogde groeiscenario van onze organisatie.

Je hebt een brede kennis van de installatietechniek ( HVAC / WTB) en een aantal jaren ervaring als (Senior) Werkvoorbereider HVAC / WTB in de woningbouw en/of utiliteit. Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden! Een gewaardeerd en gerespecteerd collega zijn, samen de schouders eronder, MET plezier in je werk EN een vaste baan

Als (Senior) Werkvoorbereider HVAC / WTB zorg je voor een goede afloop van alle lopende werkzaamheden in deze allround functie. Als (Senior) Werkvoorbereider HVAC / WTB ben je verantwoordelijk voor de engineering en werkvoorbereiding van woningbouw- en kleine utiliteitsprojecten.

Jouw projecten lopen uiteen van een klein woningbouwproject bij een vrijstaande woning om de hoek tot aan kleine utilitaire projecten waar vaak meerdere Bv’s van de VDK holding bij betrokken zijn. Je moet goed kunnen schakelen tussen deze projecten en door middel van jouw organisatorisch talent en duidelijke communicatie zorg jij voor tevreden interne en externe betrokken partijen.

Je maakt onderdeel uit van de start van een ambitieus groeiscenario van Borggreve BV.

Functieprofiel (Senior) Werkvoorbereider HVAC / WTB

  • Je hebt een afgeronde MBO /HBO, MIT of HIT opleiding (of vergelijkbaar)
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider in de woningbouw of utiliteit
  • Je hebt ervaring met StabiCad voor het maken van tekeningen en ( technische) berekeningen
  • Je hebt ervaring met Syntess voor de projectadministratie / calculatie
  • Ervaring met woningbouw en kleine utiliteit is een pré
  • Je bent organisatorisch sterk en kunt goed schakelen tussen meerdere lopende projecten
  • Je bent ambitieus, proactief en een no-nonsense teamplayer
  • Je woont bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Haaksbergen

Geboden wordt een veelzijdige en dynamische functie met een zeer grote mate van zelfstandigheid, leuke uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris en een telefoon van de zaak.

Word jij enthousiast van deze mooie uitdaging of ken je iemand in jouw netwerk die dit past? Stuur een e-mail naar info@borggrevebv.nl of klik op de onderstaande button.