Wat wij doen

Borggreve is uw partner voor totaaloplossingen in de installatie- en daktechniek: van het ontwikkelen en plaatsen van ventilatietechniek en waterontharders tot het onderhouden van installaties en daken. Maak kennis met onze disciplines: werktuigbouwkundige installaties, klimaatinstallatie, daktechniek en beheer en onderhoud.

Werktuigbouwkundige installaties

Werktuigbouwkundige installaties

Bij Borggreve ontwerpen wij duurzame werktuigbouw- kundige installaties. Met de nieuwste technieken maken wij installaties op maat.

Klimaatinstallatie

Klimaatinstallatie

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

Daktechniek

Daktechniek

Daktechniek is een expertise binnen ons bedrijf. Wij werken met KOMO gecertificeerd materiaal en verwerken alles volgens de richtlijnen, dit samen zorgt ervoor dat wij u een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud

Alle technische installaties en dakwerken hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!