Borggreve Installatie

Service en onderhoud

Onderhoud is noodzaak

Service en onderhoud aan uw gastoestellen betekend dat uw apparaat door ons wordt na gekeken op veiligheid en een goede werking. Naast het installeren van diverse systemen, is onderhoud een van de specialiteiten van installatiebedrijf Borggreve.
Het onderhoud van uw cv- ketel is immers erg belangrijk, als u niet op een lastig moment met een probleem wilt worden geconfronteerd !
Dankzij onderhoud worden eventuele mankementen aan uw ketel al in een zeer vroeg stadium opgespoord. Problemen en storingen worden hierdoor vrijwel altijd voorkomen.

 

Periodiek of eenmalig cv onderhoud

In onze regio voeren wij cv onderhoud uit op eenmalige en reguliere basis. Het is dus niet noodzakelijk dat u bij ons een contract afsluit voor cv onderhoud. 
Voor bedrijven bieden wij service- contracten aan.

Ook als u wilt dat wij eenmalig cv onderhoud komen uitvoeren en u woonachtig bent in de regio Haaksbergen dan zijn wij er voor u.
 In sommige gevallen, wanneer u bijvoorbeeld merkt dat uw cv ketel minder goed werkt of wanneer er acuut een reparatie of onderhoud aan uw cv nodig is, kunt u een afspraak met ons maken voor cv onderhoud of het verhelpen van de storing.
Wij staan altijd voor u klaar !Borggreve B.V.
De Greune 4
7483 PH Haaksbergen
Tel: 053 572 1655
Fax: 053 574 1076
Duurzaam door techniek