Over Borggreve

Wij verzorgen werktuigbouwkunde- en klimaatinstallaties en daktechniek

Onze specialisten

Installatiemonteur

Installatiemonteur

Onze installatiemonteurs zijn verantwoordelijk voor de montage van alle technische installaties. Zij werken aan projecten van begin tot eind, waardoor kennis en kunde in de volle breedte ingezet worden.

Dak- en zinkwerker

Dak- en zinkwerker

Onze dakwerkers en loodgieters zijn gespecialiseerd in het monteren, bewerken en solderen van zink. Denk hierbij aan goten, hemelwaterafvoeren en dakbedekkingen. 

 

Koelmonteur

Koelmonteur

De koelmonteur is expert in de montage en afwerking van uw koeltechnische installaties. Er wordt gewerkt met vernieuwende technieken en geldende richtlijnen.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Borggreve vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Borggreve tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland Borggreve is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn particulieren, instellingen, fabrieken en het MKB. Bij Borggreve zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Borggreve is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 20 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.